Vervolg-paginaslider-webbink1 Vervolgslider_1 Vervolgslider_2

Onderhoud & reparaties

Een betrouwbare garage voor al het onderhouds- en reparatie-werk aan uw auto. Tegen een eerlijke prijs.

Lees meer

Verzekeringen & Financiering

Een autoverzekering waarop u kunt vertrouwen. Sluit hem bij ons af! Nu rijden, straks betalen? Wij financieren uw auto.

Lees meer

Afspraak maken

Maak online een afspraak! Vul eenvoudigweg ons formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Lees meer

 

VETOS nieuws 19 07 2019 foto1 The Cannonball Run, een race dwars door de Verenigde Staten, kreeg bekendheid door de komische film uit 1981 met Burt Reynolds, Farrah Fawcett en Dom Deluise. Het evenement zelf bestaat nog steeds, en is laatst gewonnen door Toyota.

VETOS nieuws 19 07 2019 foto2

Mensen zoeken naar uitdagingen. Zo ook Erwin Baker, die in 1914 besloot om op zijn motorfiets zo snel mogelijk van San Diego naar New York te rijden. Het lukte hem in elf dagen. Een journalist noemde Baker ‘Cannonball’, naar de toenmalige, snelle Cannonball Train. Baker bleef daarna records vestigen, iets wat twee autojournalisten begin jaren zeventig inspireerde om hun eigen race van kust naar kust te organiseren (van New York naar Californië). De vijf georganiseerde edities inspireerden de Hollywoodse filmmakers om een heerlijke ‘road movie’ te maken met een echte sterrencast, met onder anderen Sammy Davis Jr., Dean Martin, Roger Moore, Jackie Chan en Peter Fonda.

VETOS nieuws 19 07 2019 foto3

In de huidige ‘The Real Cannonball Run’ moeten de deelnemers in acht dagen maar liefst 5.600 kilometer afleggen, dus gemiddeld 700 per dag. Dat is niet alles, want tussendoor moeten ze allerlei lastige test uitvoeren. Een voorbeeld is het rijden op een spekgladde baan, tussen oranje paaltjes. Becky Brophy concentreerde zich tot het uiterste en maakte geen fouten met haar Toyota Camry V6. Ze bleek de beste deelnemer en eindigde nipt voor iemand met een McLaren 720S.

VETOS nieuws 19 07 2019 foto4

Becky Brophy heeft de Camry zelf geprepareerd. Ze is net als haar teamgenoten werkzaam bij de Toyota-vestiging in Georgetown, Kentucky. Daar is haar team aangemoedigd om deel te nemen aan de zware race, omdat het zeer bevordelijk is voor de teamgeest van de collega’s onderling. Becky verklaart dat ze voorafgaand en tijdens het evenement heeft samengewerkt met mensen uit het bedrijf die ze anders niet gauw had leren kennen.

VETOS nieuws 19 07 2019 foto5

Becky reed vanzelfsprekend niet alle ritten zelf; zij en haar drie teamgenoten wisselden elkaar af. Ook dat is al een prestatie: acht dagen met elkaar optrekken in een auto is geen sinecure. Dat gold ook voor hun maatjes in de tweede Camry en voor de sportieve helden die samen een Toyota GT86 deelden. Elk behaalden ze mooie resultaten op afzonderlijke proeven. Maar Becky en haar ploeg, die reden naar de eindoverwinning.

 

 

FOTO rechten:
Wanneer de rechtmatige eigenaar aangeeft dat de betreffende foto’s niet zomaar gebruikt kunnen worden, verwachten wij een prompte reactie, zodat we dit adequaat kunnen oplossen.

Uitgelicht

Specialist in uitlijnen

Webbink Hunter uitlijnen A

Wij zijn aangesloten bij de

bovag-aangesloten-zijbalkrdw erkend bedrijf

 

logo liggend 2

logo kentekenloket nl

Onderhoud voor een vaste prijs !

Lees meer

autobedrijf webbink

Openingstijden: ma t/m vr 8.00 -17.30
Zaterdag: werkplaats 8.00 - 12.00  
Verkoop: 8.00-14.00  (of op afspraak)

Tel: 0546 - 642209
info@autowebbink.nl

staticmap

 

Tonnendijk 12 - 16 7681 BN Vroomshoop

Social Media

icon-twitter  icon-facebook  icon-googleplus  

footer-voordelig-veilig

VETOS diagnose

footer-service-op-maat

Waarom VETOS?

  • Service hoog in het vaandel

  • Groot aanbod occasions

  • Persoonlijke service

  • Klant is koning

  • Beste prijs

VETOS nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen:

E-mail adres:

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om, zie onze privacy policy aan de onderzijde van deze pagina.