Vervolg-paginaslider-webbink1 Vervolgslider_1 Vervolgslider_2

Onderhoud & reparaties

Een betrouwbare garage voor al het onderhouds- en reparatie-werk aan uw auto. Tegen een eerlijke prijs.

Lees meer

Verzekeringen & Financiering

Een autoverzekering waarop u kunt vertrouwen. Sluit hem bij ons af! Nu rijden, straks betalen? Wij financieren uw auto.

Lees meer

Afspraak maken

Maak online een afspraak! Vul eenvoudigweg ons formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Lees meer

 VETOS nieuws 28 03 2019 foto1

Rijden in alle rust en comfort, nooit met een stekker in de weer hoeven gaan en toch genieten van een gemiddeld benzineverbruik van 1 op 33. Toch kan het nóg beter: de zelf-opladende Toyota Prius is zojuist op detailniveau aangescherpt en opgewaardeerd.

VETOS nieuws 28 03 2019 foto2

De buitenzijde is aangepast, het interieur eveneens. Was het nodig? Neen. Maar zoals het een echte innovator betaamt, houdt Toyota de eigen producten met nimmer aflatend enthousiasme onder de loep, om waar mogelijk verbeteringen door te voeren. Grote en kleine zaken, die bij het gebruik van alledag het verschil kunnen maken.

VETOS nieuws 28 03 2019 foto3

Hybride - het is inmiddels een gevleugeld begrip, mede doordat er inmiddels ook andere merken en typen auto’s mee kunnen worden geleverd. Vergeet niet dat Toyota in 1997 de echte innovator was op dit gebied; zonder het Japanse merk waren de ‘volgers’ van nu er misschien nooit gekomen - zoiets kan je echter niet met zekerheid zeggen.

VETOS nieuws 28 03 2019 foto4

Aan de buitenzijde is de Prius voortaan herkenbaar aan een nieuwe voorbumper en scherper gelijnde Bi-LED-koplampen, die de breedte van de voorkant optisch benadrukken. De mistlampen zijn voortaan rond en hebben een nieuwe plek gekregen in de onderste grille. Doordat de motorkap iets is verhoogd, sluit hij mooier aan op het design van de zijkant, voor een evenwichtiger silhouet.

VETOS nieuws 28 03 2019 foto5

Eveneens nieuw zijn de horizontale achterlichten, die volgens de ontwerpers het lage zwaartepunt van de Prius benadrukken. Ze wijken duidelijk af van de oorspronkelijk verticaal geplaatste achterlichten. Er zijn acht kleuren beschikbaar, waarvan twee nieuwe. Emotional Red is voortaan een Premium Metallic lak, met een nog levendiger kleur dan voorheen. Aqua Breeze Blue Metallic is aan het palet toegevoegd.

VETOS nieuws 28 03 2019 foto6

In het interieur vinden we nieuwe materialen, terwijl ook de stoelen zelf nieuw zijn. Belangwekkend is het verbeterde Toyota Touch 2 Go Plus navigatiesysteem; op het 7-inch touchscreen kan je voortaan ook swipen en in- en uitzoomen met knijpbewegingen. Ook is de functie spraakbesturing toegevoegd.

VETOS nieuws 28 03 2019 foto7

De Prius wordt geleverd als Dynamic met onder meer Smart Entry, klimaatregeling, stoelverwarming, parkeercamera, DAB+ en Bluetooth en Toyota Safety Sense. Daarnaast is er de Prius Executive met daarnaast nog een elektrisch bedienbaar schuif-/kanteldak, lederen bekleding, een premium audiosysteem van JBL inclusief tien speakers en Intelligent Parking Assist (IPA). De vernieuwde Toyota Prius is leverbaar vanaf € 32.995 en arriveert 15 april in het land.

 

FOTO rechten:
Wanneer de rechtmatige eigenaar aangeeft dat de betreffende foto’s niet zomaar gebruikt kunnen worden, verwachten wij een prompte reactie, zodat we dit adequaat kunnen oplossen.

Uitgelicht

Specialist in uitlijnen

Webbink Hunter uitlijnen A

Wij zijn aangesloten bij de

bovag-aangesloten-zijbalkrdw erkend bedrijf

 

logo liggend 2

logo kentekenloket nl

Onderhoud voor een vaste prijs !

Lees meer

autobedrijf webbink

Openingstijden: ma t/m vr 8.00 -17.30
Zaterdag: werkplaats 8.00 - 12.00  
Verkoop: 8.00-14.00  (of op afspraak)

Tel: 0546 - 642209
info@autowebbink.nl

staticmap

 

Tonnendijk 12 - 16 7681 BN Vroomshoop

Social Media

icon-twitter  icon-facebook  icon-googleplus  

footer-voordelig-veilig

VETOS diagnose

footer-service-op-maat

Waarom VETOS?

  • Service hoog in het vaandel

  • Groot aanbod occasions

  • Persoonlijke service

  • Klant is koning

  • Beste prijs

VETOS nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen:

E-mail adres:

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om, zie onze privacy policy aan de onderzijde van deze pagina.